faliment motivational

creation of motivation - fabrica de motivatiesubiect: despre auto-motivare si efectele ei in raport cu viata
categorie: oricine este interesat de ideea auto-motivării si simte că citatele clasice nu mai au efect
timp de citit: aprox. 7min 

Poate că am insistat prea mult pe straturile incipiente ale motivării interioare. Poate că fortez ceva ce nu este pe aceeasi frecventă cu starea de somnambulie în care mă lăfăi pasional. De unde atâtea citate motivationale si pentru ce? De ce atâtea povestiri inspirationale, care trebuie cumva să îmi dea putere să merg mai departe? Mai departe unde? Unde-i departele ăsta si ce e asa interesant la el?

Nu începi să mori când esti bătrân sau bolnav si nici nu se aplică citatele acelea nefondate si copiate de la actorii din filme, precum că în viată nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori de ridici. Cred că acum înteleg ce face viata să merite trăită. Am zis mereu că e pasiunea, dar e mai mult decât atât. Este vorba de motivatie. Oamenii caută motive să trăiască, să dea un sens acestui joc obscen în care ne-am pierdut de tot directia. Moartea începe în lipsa motivatiei.

Unii se duc la război, dispusi să îsi ofere viata pentru patrie – deci au găsit un motiv pentru a trăi. Altii caută motivele în bani, obiecte sau statut social. Motivatia mai apare si prin copii, oameni care nu au găsit pasiune sau motivatie în viata lor, redirectionează întregul scop existential asupra copiilor lor.

As îndrăzni să zic că am acumulat o oarecare întelegere despre Univers, Creatie, energie si tot ce este în jur. Si stiu că e superb, că totul e legat, viu, suntem toti parte din tot, etc. Dar atunci când motivatia este dragostea, sunt dispus să ard întreaga Creatie cu toate Universurile ei si energiile ce o predomină, doar pentru a lua în brate persoana iubită.

Ajung astfel inevitabil să mă întreb: ce dracu caut eu aici? Dragostea asta este ca fata morgana, mereu pare aproape dar e la naiba de departe, si chiar si atunci când (dacă) ajungi la ea, te lovesti de alt mit: “si au trăit fericiti până la adânci bătrâneti.” Nu este adevărat, e praf în ochi. Unul din cei doi va muri primul, lăsând cealaltă jumatate aici, singură, în suferintă cumplită si neputincioasă. Conexiunea între ei există în continuare, sub altă formă, dar la cel folos, că noi suntem încă la nivelul limitat în care percepem moartea ca o despărtire totală.

Toate persoanele întelepte din istorie mi-au tot borfăit capul cu citatele lor grandioase, dar sunt ferm convins că nimeni, dar NIMENI din toate creaturile humanoide pe care noi le ridicăm la rang de întelepti, nu a fost vreodată cu adevărat îndrăgostit si apoi a avut curajul să ne zică nouă că viata e frumoasă odată ce au pierdut persoana iubită.

Arunc mănusa ipocriziei asupra tuturor oamenilor care au intrat în istorie si îi provoc să se uite în ochii mei si să îmi zică că viata e frumoasă atunci când nu mai ai motivatie. Cred că ne ducem singuri de nas si ne afundăm scandalos în vârtejul lucrurilor care nu au sens, cum ar fi jobul, regulile casei, obiceiuri si traditii, politică si religie. Toate astea ca să evităm cu orice pret să ne folosim creierul si să punem întrebarea simplă: PENTRU CE? Poate că motivatia este de fapt un antidot pentru zombies, să îi tină în miscare locomotorie.

Pasiunea e superbă, probabil singurul adevărat motiv de a trăi, pe lângă dragoste. Dar uneori nici pasiunea nu ajunge, nici dragostea nu e suficientă, e totul o alergătură spre descompunere. Dacă mi-as aminti cum să-mi activez telepatia la adevăratul ei nivel, cum să călătoresc în Creatie doar prin imaginatie, cum să îmi regenerez instant orice rană a corpului, cum să nu îmbătranesc sau cum să zbor, poate ar merita efortul de a fi aici.

Poate obstacolul cel mai mare în calea fericirii este însusi forma fizică. Refuz să cred că existenta poate fi mai grea decât în forma asta. Între timp rămâne să găsim pasiune si dragoste, din care să facem un cocktail de motivatie, pentru a ne putea explica scopul de a merge înainte. Stiu cum este să fii în armonie cu tot si să poti îmbrătisa Creatia si te asigur că nu e NIMIC asemănător cu starea noastră zilnică, artificială, limitată si greoaie.

Ceea ce nu te omoară, nu te face mai puternic, ci te schimbă, îti lasă răni, cicatrici, îti slăbeste răbdarea si puterea de a crea motivatie. Dacă nu mă crezi, pune-te în fața unui tren în viteză si dacă scapi cu viată, să-mi explici cât de puternic esti atunci. Sau alege să trăiesti cu persoana pe care o adori si apoi ea să plece înaintea ta, tu rămânând un bătrânel singur si bolnav… dar „puternic“.

Si se pare că cu cât înduri mai mult, cu atât mai multe provcări noi apar. Care-i treaba aici? Am venit să mă supun provocărilor? Cel mai mare “dusman” pare să fie însăsi viata aici. Am tot mai mult sentimentul că mă aflu pe planeta gresită. Nu sunt deloc sigur că aici am vrut să ajung, poate alta era destinatia intială. Nu e vorba de ceva anume, ci de imaginea în ansamblu.

Si stai, că mai sunt idei precum că ne întâlnim toti în starea de vis, facem planuri pentru starea fizică apoi când ne trezim, le aplicăm, si apoi tot prin vis comunicăm cu nu stiu ce spirite sau civilizatii din alte galaxii, sau rude care au părăsit starea fizică. Provoc întreaga Creatie si toate acele presupuse civilizatii care ne tot contactează să îsi rezerve o linie directă în comunicarea cu mine, fără abureli de vise, numerologie si stiu eu ce alte semne ce trebuie descifrate. De unde tot atâtea ocolisuri, de ce nu comunicare constientă si directă?

Aș vrea să jefuiesc omenirea de negativitate, să o las într-o stare în care durerea este doar o amintire. Aș alege cu plăcere maximă să sufăr o eternitate doar pentru a elimina suferinta în lume, ar merita efortul, dar în forma asta fizică din păcate unul nu poate lua tot ce e rău, cumva există cerere continuă de negativitate si suferintă la nivel global. Si în loc să ai motivatia de a suferi tu, pentru a le fi bine altora, de fapt suferă multi si tu îmbătrănesti si mori, singur, după ce ai pierdut si persoana pe care ai iubit-o enorm, într-o cameră sinistră, cu lacrimi uscate pe obrazul plin de riduri, fără să salvezi de fapt pe nimeni.

Si văzând asta în viitorul inevitabil, în timp ce mă fortez să spun că viata e frumoasă, inima mă întreabă: “comparativ cu ce?”

Autor: cristi

Notă: Dacă găsesti informatie interesantă aici, poti ajuta prin a distribui mai departe si mai ales poti adăuga comentarii. Părerea ta este cel mai bun feedback pe care îl pot primi. Si dacă crezi că proiectul fabw merită, te poti implica în mod direct folosind pagina de proiecte. Multumesc pentru că esti tu.

17 Comments

 1. Da… Tu ai spus ca :
  1-“De ce atâtea povestiri inspirationale, care trebuie cumva să îmi dea putere să merg mai departe? Mai departe unde? Unde-i departele ăsta si ce e asa interesant la el?”
  “Departele” asta este continuitatea vietii asa cum incercam sa ne-o ducem fiecare : mai buna sau mai rea. Pentru ca indiferent cat te incapatanezi sa cauti un raspuns este clar ca noi toti traim pe aceasta planeta si ne ducem vietile. De ce?… Simplu, pentru ca asa sete! Ce tot tura-vura?! Este in natura umana ca, lovindu-se de obstacole, lumea, asa cum ai afirmat si tu : “caută motive să trăiască” mai departe. Insa, nu toti procedeaza astfel caci multi se sinucid ca le-a murit catelul sau ca i-a parasit iubita. Asa si?! Si?!?! Si ce daca?!?!?!… Sunt destule pestoaice in balta. Pardon : NU spun ca viata e frumoasa, dar nu merita nimeni si nimic sa te sinucizi. Aceasta este o tampenie! “Pentru ce” sa o faci?! Prin urmare, iti face placere sau nu, pana la urma si tu vei imbatrani si vei muri indiferent cat cauti raspuns de la Univers la reteta tineretii fara batranete si a vietii fara de moarte. Ai spus-o mai demult ca tu o sa mori fericit ca ai facut ce ti-ai dorit in viata. Ok, asta sa fie multumirea ta si nu aceea ca ai facut in viata ceva minunat, neasteptat pentru cineva. Si asa ti-am dat raspuns si la, citez : 2- “Si în loc să ai motivatia de a suferi tu, pentru a le fi bine altora, de fapt suferă multi si tu îmbătrănesti si mori, singur, după ce ai pierdut si persoana pe care ai iubit-o enorm, într-o cameră sinistră, cu lacrimi uscate pe obrazul plin de riduri, fără să salvezi de fapt pe nimeni.” Asadar asteapta sa iti multumeasca cei vesnic nefericiti de pe “glob” pentru sfaturile pe care le dai tu lor in loc sa astepti sa iti multumeasca printr-un zambet sincer si o imbratisare stransa un copilas nevinovat pentru ca l-ai salvat de nenoroc si ca l-ai ajutat in viata.

  3-“‘NIMENI din toate creaturile humanoide pe care noi le ridicăm la rang de întelepti, nu a fost vreodată cu adevărat îndrăgostit si apoi a avut curajul să ne zică nouă ca viata e frumoasă odată ce au pierdut persoana iubită.”
  Nu, zau?! De unde stii tu? Eu cunosc pe unul care, nu ca facea pe “inteleptul” neaparat, dar nu demult sfatuia pe un baietas pe nume… Bogdanel-mititel, urmatoarele si citez : “Cat despre prietena ta, tu vei stii mai bine daca este sau nu posesiva, dar poti privi orice relatie ca o etapa de crestere a experientei in domeniu, fara sa o consideri unica relatie din lume, fara de care viata nu mai are sens”. Tinand cont de probabilitatea ca Bogdanel sa fie indragostit lulea de fata respectiva, de ce il sfatuiai astfel? Ca era ea posesiva?! … Ca ai ajuns si tu la concluzia mea de mai sus si anume : “mai are balta peste”?! In fine, nu inteleg de ce spui atunci citatul de mai sus caci eu deduc din citatul tau si din sfatul dat lui Bogdan ca “viata e frumoasa” (din punctul tau de parere). Corect?!

  4-“Cred că ne ducem singuri de nas si ne afundam scandalos în vârtejul lucrurilor care nu au sens, cum ar fi jobul, regulile casei, obiceiuri si traditii, politică si religie. Toate astea ca să evităm cu orice pret să ne folosim creierul si să punem întrebarea simplă: PENTRU CE? Poate că motivatia este de fapt un antidot pentru zombies, să îi tină în miscare locomotorie.”
  Nu pre pricep, sunt cam toanta : Dupa parerea ta spui, ca daca eu vreau un job mai bun si mai banos ca sa am ce sa ofer la copilasul pe care mi-l cresc foarte si !00% singura inseamna ca nu imi folosesc creierul? Mai pardon : Eu consider ca motivatia mea este una foarte si 100 % intemeiata caci vreau mai mult si mai bun pentru copilasul meu care nu are nici o vina ca eu am fost o mare tampita in trecut. Cum adica motivatia e un antidot pentru zombies ca sa ii tina in viata?!… Adica daca sper la mai bine pentru nenorocitul asta de copil al meu inseamna ca sunt mortaciune pe doua picioare care nu are alta treaba mai buna de facut decat sa aiba “motivatii” de a-si continua viata blestemata zbatandu-se pentru copilasul ei?! Iar asta consta in a face ce iubesc care culmea, se mai face ca este si banos, adica grafica publicitara, web-design si sa iti desenez pentru site. Sa inteleg ca toate aceste motivatii sunt pentru zombies si mortaciuni?! Sa pricep de aici clar de tot ca eu sunt un mort in viata si mai bine mi-as trage un glont in creieri… Sau cum e?
  Imi pare rau de tine, caci te plimbi in lumea toata, faci tot ce iti doresti tu si duci la indeplinire numai ce iti doresc muschii tai dar…

  Dar … PS Sunt socata : Tu esti fericit?! … Nu imi raspunde mie, ci tie, in momentele tale de glorie cand te plimbi pe unde iti este tie drag inimii…

  Reply
 2. PS2- Raspunde-mi, dupa parerea ta, cum crezi ca te numesti tu, avand in vedere ca esti plin de dorinta de a-ti satisface “provocarile” fiind “motivat” de ele si recitind citatul tau : “Motivatia este de fapt un antidot pentru zombies, să îi tină în miscare locomotorie”

  Reply
  • Eu nu ma numesc, ci am momente diferite de viata, nu sunt toate perfect fericite si nici toate nefericite, deci nu pot spune daca sunt fericit sau nu, sunt amandoua, cu oscilatii. Faptul ca ma plimb si fac tot ce vreau, nu ma obliga sa fiu mereu fericit, fara sa am si momente umane cand sunt satul de tot.

   Si, privind de la distanta, motivele principale pentru care oamenii traiesc raman aceleasi enumerate de mine, mai sunt si altele, dar astea sunt foarte des intalanite.

   Cat despre intrebarile tale adresate mie in comentariul principal, tu iti poti raspunde mai bine decat mine si atat timp cat esti multumita de raspuns, parerile altora (inclusiv ale mele) sunt absolut irelevante.

   Reply
   • “Esti satul de tot cate-odata? De ce spui asta? Nu se prea observa caci tu faci mereu aceleasi lucruri de care “esti satul” uneori : esti liber ca pasarea cerului, nu ai obligatii, faci ce vrei si cat vrei fara sa te bata nimeni la cap, plimbat prin lumea larga, ai de unde alege orice femeie iti doreste inima…”

    Imi cer scuze, poate ca eu gresesc.
    Parerea mea:
    indiferent ca suntem femei sau barbati (mie una nu-mi place discriminarile de orice fel ar fi ele: de gen, nationaliste, de rasa…etc) dar eu recunosc ca aveam ani din viata cand eram de principiu ca stiti…familia…odata intemeiata….sa nu te insele, sa nu-l inseli. Timpul trecand, eu recunosc ca viata cu siguranta m-a facut sa imi schimb perceptia. Adica….de ex. familie: EL, un copil, EA (verighete oficiali cu toate tacamurile pe la primarie si religiosi cu rochia de mireasa, el ginere si etc) si sunt convinsa ca atunci EA FERICITA si cred ca si EL AIA A VRUT ca altfel….nu vad de ce ar fi facut….(bine hai sa nu incepem dorinte de bani si etc….) sa zicem ca a fost OK………si dupa….intrarea-n randul lumii ma gandesc…intr-o viata de familie cand poate el descoperea ca ea…..in amorul de dinainte de casatorie s-a prefacut ca sa fie ceea ce el si-a dorit sa fie ea….si i-a iesit fatucii pasenta….si mai turna si pe bebelus…..si el se prinse cand bebelu era pe lume….si totusi…in timp sa zicem cand bebelu avea cat sa fie pe la scoala….se intampla sa…..(asta-i cazul 1)……………in cazul 2………..ea in ferice ajunge pana la urma fericita si trecuta de noaptea nuntii…+ luna de miere..si descopera ca…in viata lor de familie el nu era asa cum a fost pana la aceea casatorie….ca socrii ei acuma fericiti ca le-a adus flacau nora-n casa isi arata adevarata fata si incep sa spuna ceva gen: ba fata noastra (desi nu e copilul lor) sa sti ca aici nu esti la mama ta….mancarea …asa….si aude fata de la vecini ca se plange soacra ca se planse sotul la ea…ca cica…nu-i spala camasile….iar el tot o …tracaseaza sa-i faca sa aibe si ei un bebe…si: se-ntampla…..barbatul din cazul 1 se intalneste cu femeia din cazul 2…si nu vreau sa fiu rea..dar ca-n filmele alea interzise minorilor….ajung sa fie fericiti ca it happens si constata ca ei doi se simt bine….si….incep sa minta…si incep sa isi doreasca si ei o viata a lor…chiar daca sunt legati prin aur de altii pe care nu-i mai pot iubi cand cei doi amanti fac dragoste si se exista sentimente intre ei. si……pana la urma se ajunge in situatia in care taticu zice: dragu lu taticu poate ai sa intelegi vreodata…dar asta e…..am si eu dreptul la fericire…..si baga divortul si daca are financiara materiala buna…..vorbeste cu amanta….in paralel amanta….alo, sotzu…hai sa fim seriosi….io vreau sa fiu oficiala nevasta lu altcuiva…chiar il iubesc pe idiotu’…ala…adica..totusi…nu pot sa fac bebe tie ca sa o fac fericita pe mama ta….chiar daca suntem casatoriti de 5 ani…cand io stiu cel mai bine ca dupa casatoria cu tine..am descoperit ca nu esti cel care -l credeam…si in ciuda lumii….io vreau divortul…si merg sa discut cu amantul…cu omul pe care-l iubesc………si pana la urma dupa divortul lui de nevasta si divortul ei de barbat……sunt fericiti ca ea pana la urma se comporta frumos ori de cate ori vine copilul lui din prima casatorie la ei la masa…e o fire sociabila…ca….intelege situatia….si peste ani…in ciuda lumii….cei care ii cunosc sa spuna ca: el desi a lasat nevasta si un copil cu prima lui nevasta ce sa mai zici….cred ca e fericit cu a doua ca vad ca de 10 ani de casnicie le creste frumos copilul asta din a doua casatorie…adica….nu s-au mai despartit…desi, da…are grija si de primul copil ca….isi permite spre norocul lui situatia financiara….iar despre ea: no ce sa mai zici…desi casatorita cu primul n-o vrut sa-i faca bebe la primul sot si se aude ca vai cat si-au dorit primul sot si fostii socri vad ca la asta ii facu bebe dupa primul an de casnicie….si vad ca in astia 10 ani e mai eleganta, mai plina de viata, cred ca e in sfarsit fericita ca in prima ei casnicie incerca ea sa fie cocheta si mai reusea…ea…dar…parca niciodata nu zambea fata la ea…de cand cu al doilea sot toti cunoscutii ii zic ca….apare soarele cand vine fata….e….fericita in sfarsit.
    Am ales sa scriu aici si sincer nu as vrea de la persoana care scrie mult si fain si persoana de gen feminin pe care o citai mai sus….fain intradevar apar si aici semn de intrebare si exclamare…da fain
    doar na…n-as vrea sa fiu luata si eu la bani marunti daca voi fi luata atunci….asta e….promit sa nu raspund la nici un reply feminin ….dar
    parerea mea
    VIATA E COMPLEXA
    si pana la urma FIECARE CAUTA IMPLINIREA MAI IN TOATE….si
    cred ca
    FIECARE ARE DREPTUL LUI LA FERICIRE
    adica si ala care desi cu un copil descopera fericirea in bratele amantei si aceea care nevasta altuia descopera fericirea in acele cateva pe furisi momente de intimitate cu amantul care devin dulci desi ea e casatorita (cu sau fara copil) si daca cei doi amanti in timp…de…descopera ca ei impreuna sunt fericiti si vor sa fie fericiti in ceea ce ei cred ca e fericire nemaidorind sa stie ca insista nevasta-sa sa se mai ….(gandurile ei)….trebuie sa o impart cu ala pe motiv ca-i a lui in acte…(nemultumirile lui) mi se pare ok sa …fac amandoi in vietile lor actele….de despartire prin divort cu cei ce stau in calea fericirii desi toata lumea o sa acuze….cat o sa acuze….ca pana la urma si lumea va trebui sa accepte realitatile din vietile lor….dupa care…..sa se ia cei doi amanti in actele de casatorie…..ADICA IO NU CRED CA DACA DOI AMANTI IN INTIMITATE TRAIND IUBIREA ….(CAND POATE EL FERICIT SI EA FERICITA IN PRIMA LOR NOAPTE PETRECUTA IMPREUNA) SE SIMT FOARTE BINE SI VOR SA FIE SI OFICIALI CA ASA VOR EI…..SI ALEG SA DIVORTEZE…EU UNA CONSIDER CA: AU DREPTUL LA FERICIRE! ADICA DACA CEI DOI AMANTI SUNT IN PASIUNE SINCERA SI EL NU O MAI IUBESTE PE SOTIE SI EA NU-L MAI IUBESTE PE SOTUL……..IO CRED CA…..E DREPTUL LOR SA FIE FERICITI IMPREUNA…SA SE OFICIAILIZEZE DUPA DIVORT CU FORMELE LA PRIMARIE SI CU PREOT CHIAR DACA NU SE MAI IMBRACA IN MIREASA…..SI….SA ISI FACA COPII SI SA TRAIASCA FERICITI CA FAMILIE SI MAI CRED CA D-ZEU AR TREBUI SA LE DEA TOATA FERICIREA DIN LUME…COPIILOR DIN ACESTE CASNICII, CAZUL IN CARE NU-SI BAT JOC DE COPII LOR DIN PRIMELE CASNICII………
    TOTI CAUTAM FERICIREA SI DACA AI GASIT FERICIREA CRED CA AR FI PACAT SA NU FI FERICIT DIN CAUZA CA LUMEA ARE REGULI GEN: EL SA FI RAMAS CU PRIMA CA AVEA UN BEBE, EA SA FI FACUT BEBE LA PRIMU’ SOTZ!
    BA EU CRED CA: DIVORTUL DE PRIMA CU ASIGURAREA A TOT NECESARULUI LA COPILUL LUI CU PRIMA NEVASTA SI INSURAT CU AMANTA CAND ASTA II FACE RAPID LUI UN BEBE CAND LA PRIMUL SOTZ NU I-L FACEA CA SA NU FACA UN BEBE FARA TATA……..FERICITI IMPREUNA LE-AS DORI SA AJUNGA SI-N RAI TOT FERICITI IMPREUNA CAND COPILUL DIN PRIMA CASATORIE VINE NUMA – N VIZITA SI PANA LA URMA….DE CE NU L-AR INTELEGE PE TATAL LUI…….

    Reply
    • Scenariul de mai sus este destul de complex, dar sigur intalnit si in realitate, motiv pentru care eu sustin mereu ideea de a alege ce te face cu adevarat fericit, chiar daca asta ar implica si un divort. Ba chiar cu atat mai mult, in niciun caz nu merita sa stea cineva intr-o casatorie daca nu este cu adevarat fericit si pe masura ce timpul trece, cei doi vor fi tot mai nefericiti daca nu se schimba ceva radical.

    • de anul asta vreau sa las tot ce ramane postat la sfarsit de luna pe site-urile mele de socializare…cele mai folosite de mine: facebook si hi5…vor ramane la mine pe profile si cand le voi posta voi face si trimitere prin mail la cunostinte incurajandu-i sa lase si ei commentarile lor, daca doresc.
     Sunt sigura ca vor fi si noi materiale…eu in timp intentionez sa le citesc pe toate….
     mi se pare foarte interesante. Sunt sigura ca vor veni pe viitor si mai interesante. Va sustin si va sustin blogul!

   • HA, HA…DL. CRISTIAN POPESCU…IMI CER IERTARE IN FATA DVS…DAR…CRED…CA (ABIA AZI DESCOPERI ARTICOLU SI CITEAM CE SCRIA ALTCINEVA SI ) SCRIIND CE-MI TRECU PRIN CAP….HA, HA, HA…FARA SA ASTEPT REPLY DE LA DVS…IMI CER IERTARE CA…..
    AM BATUT-O PE “ALINUSKA”…..LA NUMARUL DE CUVINTE!
    Imi cer scuze pentru eventualele ….de….in scris ma exprim poate mai greu (cu semnele de punctuatie…cam uit sa pun punct) dar stiti cum se zice….scriind mult ajungi sa fi buna si la scris….cu exprimarea-n oral a limbi romane am luat BACUL cu nora 10 la LIMBA ROMANA cu felicitarile comisiei!
    DACA MA ATACA “ALINUSKA” EU PROMIT SA NU RASPUND…DAR V-AS RUGA SA RASPUNDETI DVS. LA EVENTUALELE ATACURI CAND VOI FI POATE SI EU CITATA………
    DAR SI IMI CER SCUZE LA CITAT: “… Adica daca sper la mai bine pentru nenorocitul asta de copil al meu inseamna ca sunt mortaciune pe doua picioare ”
    PAREREA MEA IN EXEMPLU:
    El si ea au un copil casatoriti fiind…el are finante…duce o viata de vis cu amanta…si cred ca
    al lui copil va beneficia de la taticu de tot ce e mai bun cand vine vorba de haine, masini, scoli, case etc
    doar ca el NU MAI VREA SA FIE TINUT INTR-O CASNICIE UNDE EL POATE NICIODATA NU A FOST FERICIT…CAND SI-O FI DAT SEAMA IN VIATA LOR DE FAMILIE CA EA, CEA DE DINAINTE DE NUNTA SI EA NEVASTA LUI DE 10 ANI CU COPIL DE 5
    ANI…CA POATE FERICIREA AIA A DISPARUT DUPA 6 LUNI CAND EA VAZANDU-SE NEVASTA LUI A INCEPUT SA-SI ARATE ADEVARATA FIRE SI EL O FI DESCOPERIT CA EA NU E CEA DE CARE S-A INDRAGOSTIT…CA EA S-A PREFACUT…SI VREA OMU SI EL….SA OFICIALIZEZE PE CEA CU CARE SE SIMTE IN CAMERA DE HOTEL INTR-O ORA DE MAKING LOVE CUM NU SE SIMTE CU NEVASTA-SA DESI POARTA VERIGHETA CA N-ARE INCOTRO….SI SI AMANTA CARE DE 5 ANI CU UNU LA CARE-I POARTA VERIGHETA….ALEGE SA DOARMA MAI MULT IN SUFRAGERIE DECAT IN DORMITORUL CONJUGAL SI CA ATUNCI CAND MAKING LOVE WITH HUSBAND INCHIDE OCHII SI IMAGINEAZA MAKING LOVE CU LOVER-UL…..
    SI VREA SI SA SA FIE MEREU IN DORMITOR CU CEL CARE E MAI MEREU NERVOS CA TREBUIE SA-SI IMPARTA AMANTA CU SOTUL EI
    EU SUNT DE PARERE CA
    CEL MAI BINE E CAND..EL ALEGE SA FINANTEZE SI PE PRIMUL COPIL…CA II A LUI…SI BANI ARE EL….DAR VREA SI OBTINE DIVORTUL
    CAND SI EA OBTINE DIVORTUL DUPA SCENE MARI CU SOTUL SI FAMILIA SOTULUI CARE O FI PARAT-O PE EA SI LA MAMA EI…(CARE ORICUM SI-AR DORI FERICIREA FIICEI INDIFERENT CAT AR RESPECTA GINERELE)
    SI CEI DOI SE CASATORESC
    (FAMILIA EI ACCEPTA UN NOU GINERE…CA…SE GANDESC CA PANA LA URMA…VIATA FIICEI LOR INTIMA….NU TE POTI BAGA..TOTUSI….ADICA FATA SE SIMTEA VIOLATA DE CATE ORI TREBUIA CU GINERELE NR. 1 SA MAKING LOVE)
    IAR NOUA FAMILIE FORMATA AU IN TREI ANI EI….UN ALT COPIL
    SI SUNT FERICITI CA…EL CA E DIN NOU TATIC. EA CA IN SFARSIT ARE SI EA UN COPIL…DUPA PILULELE LUATE IN TIMPUL PRIMEI EI CASATORI CAND SIMULA FERICIREA-N INTIMITATE…..CAND SE SIMTEA EXCELENT IN INTIMITATE, PE BUNE SI NU SIMULAND IN ORELE DE AMOR TOT PE FURIS….SUNT FERICITI CA IN CIUDA LUMII POT PE ALEGEREA SI DORINTELE LOR SA TRAIASCA FARA SA FIE NEVOITI SA SE ASCUNDA….SI PANA LA URMA CRED CA SI LUMEA E FERICITA PENTRU EI CA II VAD FERICITI LA GRATARE CU COPILUL LOR…..SI CU COPILUL LUI CU PRIMA LUI NEVASTA….
    ROG FRUMOS PE …”ALINUSKA” SA NU MA ATACE…MIE IMI PLACE MODUL DE ABORDARE SI IMI PLAC ARTICOLELE…DAR IN CAZ DE ATAC…IL ROG PE DL. CRISTIAN POPESCU SA DEA DACA DORESTE DUMNEALUI REPLICILE….PERSONAL: NU MI-AR PLACE SA INCEP EU UN DEBATE CU O PERSOANA CARE ZICE DESPRE UN BARBAT…ACUMA…SCUZA-MA DACA GRESESC…DAR MI SE PARE GENUL ALA DE DISCURS FEMINIST….ADICA IO CRED CA SI BARBATII POT SUFERI CA FEMEILE IN AMOR SI POATE SI BAIETII PLANG CATEODATA CAND NU-I VEDE NIMENEA (VORBA CANTARII LUI HOLOFRAF) SI SI NOI FEMEILE PUTEM FI….CAPABILE DE MULTE ORI…SA SIMULAM MULTE SI SA SE TREZEASCA BARBATUL IN CASNICIE CA NEVASTA A VRUT DOAR BANII LUI … ….CUM SI FEMEI SE POT TREZI IN CASNICIE CA AU FOST LUATE DE CATRE EI….CAND EI NU ERAU INDRAGOSTITI CI …SA SE RAZBUNE NUMA PE FAMILIA EI (FARA CA EA SA STIE) SAU….SA CASTIGE UN PARIU PUS CU PRIETENII LA O BERE……..
    ABORDAREA MI SE PARE CAM CU NU STIU…USOARA TENTA….DISCRIMINARE DE GEN?…ADICA NOI SUNTEM MARTIRELE SI EI PORCII……?
    ADICA PAREREA GEN: … “Dupa parerea ta, nu esti un zombie, adica un om ca toti ceilalti, ca si mine asa cum tot tu ai spus ca esti. Daca erai om cu adevarat, faceai parte din turma, din zombies… Aaa Nu?!… Atunci esti Zeus asa cum am zis eu iar tu ai negat atunci, cu toate ca acum recunosti ca tu esti unicat prin texttul de la “2 “iar unicat este numai Zeus!… Prin urmare, tu “nu te numesti nicicum” caci numai tu poti avea “momente diferite de viata” fara sa fi un zombie…(COMENTARIU FIIND DE LA O PERSOANA DE GEN FEMININ, PARCA)
    SAU: “Din cate imi amintesc eu, cand ti-am citit cartea la rubrica “defecte” indiferenta nu era trecuta pe lista. Aceasta ma face sa cred ca nu ai repica la 90% din commentul meu si poate exista oameni care se intreaba aceleasi lucruri ca si mine si tu care ai o carte plina de sfaturi nu poti sfatui acestor oameni cu indiferenta. Sau da?!…”Nu se prea observa caci tu faci mereu aceleasi lucruri de care “esti satul” uneori : esti liber ca pasarea cerului, nu ai obligatii, faci ce vrei si cat vrei fara sa te bata nimeni la cap, plimbat prin lumea larga, ai de unde alege orice femeie iti doreste inima… Ar trebui sa te simti in culmea extazului. Si totusi, spui ca uneori… … … Asculta, ti s-a urat cu binele sau cum?!
    PS Multumesc pentru ca m-ai lamurit… Intr-adevar, un lucru ai spus foarte adevarat de care, eu personal, nu ma indoiesc sa fie fals : Atunci cand ai spus ca mai trebuie sa cresti…”
    Mie mi-a placut raspunsul dl . Popescu desi sunt si eu tot o persoana de gen feminin
    nu imi place discriminarea si
    acuma nu stiu alte femei cum sunt dar….la fiecare ne place sa fim curtate, toate dorim (exceptie cele si le respect si pe ele cum ii respect si pe ei…ce facand parte din minoritatea sexuala se simt bine in dormitor facand ceea ce doresc)…un barbat de care indragostite fiind sa ajungem in stadiul in care sa descoperim ca si el e indragostit de noi….sa se ajunga la frumoasele …cele mai frumoase…intalniri amoroase cand cei doi se plac reciproc…sunt indragostiti reciproc unul de celalalt sa descoperim frumusetea vietii in doi, sa ajungem la casatoria aia cand ajungem sa ne afisam dupa cea mai frumoasa zi – ziua casatoriei….sa intretim iubirea in casniciile noastre …sa ajungem sa facem copii cu ei …- eu de exemplu mi-as fi dorit doi copii….primul mi-ar fi placut baietel si in timp mi-ar fi placut sa-i spun SERGIU (imi place numele) iar al doilea o fetita si in timp mi-ar fi placut sa-i spun EMMA – bineinteles ca daca as fi ….sa ajung…as vorbi cu sotul cu familia sotului….- sunt femei care se inteleg excelent mai bine cu neamurile lui decat cu neamurile ei…
    SI DESI FATA MEREU RECUNOSC CA MEREU MA GANDEAM SI CINEVA IMI SPUNEA MAI DEMULT CA CICA ASA AR FI…ADICA CUM CA SI BAIETZII / BARBATZII la fel CA NOI SI-AR DORI
    sa o intalneasca pe EA cea pe care o place si sa ajunga atunci cand o ia la intalnire sa se gandeasca la faptul ca va fi bine..si cand amorul iese din privirile lor la comun…ajunge fericit sa observe ca se simt bine la intalniri si lui nu-i mai pasa de lume cum nici ei nu-i mai pasa…ajung sa…isi doreasca sa experimenteze frumusetea vietii-n doi…si daca e bine….sa o ia si de sotzie….si sa faca impreuna cu ea si copii….
    ADICA …NEFIIND PENTRU DISCRIMINARE…INDIFERENT DE CE FEL E DICRIMINAREA ASTA
    CRED CA SI BARBATUL ISI DORESTE DE LA VIATA CAM TOT CEEA CE SI EU CA SI FEMEIE MI-AS DORI DE LA VIATA CHIAR DACA O FI NOI MAI DIFERITI FETITZELE/FETELE/FEMEILE DE BAIETZEII/BAIETZII / BARBATII….CA NOI PREFERAM JOACA MAI MULT CU PAPUSILE IAR EI MAI ADESEA JOACA JUCARIE MASINA…IN CEI MAI MICI ANISORI AI NOSTRI GRUPA INTAIA GRADINITA….TOTUSI CRED CA SUNT SI MULTE LUCURI CE NE ASEAMANA PE NOI FEMEILE (FETELE) DE EI BARBATII (BAIETZII) CHIAR DACA EI IN TRICOU SI BLUGII LUNGI STRANSI PE PICIOARE SI-N ADIDASI CAND SI-OR MAI PUNE GEL PRIN PAR..SA PLACA LA FETE (FEMEI) IN TIMP CE NOI MAI TOATE CU OJA PE UNGHII SI PARUL PUS PE MOATZE SI TOT NE UITAM UNELE DUPA ALTELE CA SA PRICEPEM ARTA LA MACHIALA….CHIAR DACA EI POATE SUNT ENTUZIASMATI SA MEARGA LA UN MECI DE FOTBAL IN TIMP CE NOI AM FI SUPER SA FIM IN SALI DE CINEMA, TEATRU, OPERA, FILARMONICA, EVENIMENTE DE ARTA UNDE SE PREZINTA TABLOURI….CHIAR DACA NOI PREFERAM REVISTELE UNDE PUTEM OBSERVA LUCURILE CARE-S LA MODA: PANTOFI, CULORI, HAINE, CULORI LA HAINE GEN DE HAINE, PE SEZONUL RECE SI SEZONUL CALD….IN TIMP CE EI CRED CA PREFERA REVISTELE UNDE SE PREZINTA ULTIMELE TIPURI DE MASINI (MASINA MICA…NU AUTOBUZE, CAMIOANE ETC) UNDE SE PRICEP LA MARCILE SI STIU DEOSEBIRILE (EU RECUNOSC CA HABAR N-AM DE ELE…. AS STI NUMAI DACA O VAD SA SPUN: IMI PLACE SAU NU GENUL ASTA DE MASINA….DAR UN BARBAT CAND O VEDE CRED CA STIE CE-I…CA SI MARCA, MA REFER)
    CRED CA SI BARBATII ISI DORESC SA GASEASCA FERICIREA LA FEL CA SI NOI FEMEILE.
    SI TOTUSI….CAND VINE VORBA DE AMOR….EU, DESI FEMEIE …CONSIDER CA TOTUSI BARBATUL ….A STIUT SA CANTE IUBIREA …RECOMAND O MELODIE SPER SA PLACA: IAN RAIBURG – MAMA TI-AM ADUS O NORA….DAR AS FI REA….SIGUR CA SI FEMEIA STIE SA ISI EXPRIME IUBIREA IN FELUL EI FEMININ DE-A FI…….
    INCA ODATA….
    IMI CER SCUZE CA…..AM BATUT CA NR DE CUVINTE….DAR….MI SE PAREA UN PIC CAM CU MESAJ DE DISCRIMINARE LA ADRESA BARBATULUI SI……….CUM SPUNEAM……….MIE NU-MI PLACE DISCRIMINAREA DE NICI UN FEL.
    DACA VOI FI CITATA SI LUATA LA INTREBARI RECUNOSC CA NU VOI DA NICI UN RASPUNS ALINUKAI
    “Din cate imi amintesc eu, cand ti-am citit cartea la rubrica “defecte” indiferenta nu era trecuta pe lista. Aceasta ma face sa cred ca nu ai repica la 90% din commentul meu si poate exista oameni care se intreaba aceleasi lucruri ca si mine si tu care ai o carte plina de sfaturi nu poti sfatui acestor oameni cu indiferenta. ”
    SI
    “Ar trebui sa te simti in culmea extazului. Si totusi, spui ca uneori… … … Asculta, ti s-a urat cu binele sau cum?!
    PS Multumesc pentru ca m-ai lamurit… Intr-adevar, un lucru ai spus foarte adevarat de care, eu personal, nu ma indoiesc sa fie fals : Atunci cand ai spus ca mai trebuie sa cresti…”
    recomand o melodie care sper sa va placa….imi cer scuze pentru dvs. dl. Cristian POPESCU de faptul ca…..citind nu ma putui abtine si……batui ca nr. de cuvinte la comentarii…exprimand opiniile….
    Oricum asta e al doilea articol…astept ok-ul de la dvs si daca sunteti ok le pun si pe hi5 copy-paste….nu as vrea sa fie cu problema…dar nu cred ca v-ati supara daca articolele care imi plac prin copy-paste ar fi puse la profilele mele de facebook respectiv hi5…si daca sunteti ok…ma gandesc ca as dori sa dau prin mail la prietenii mei….
    Astept reply-ul dvs
    si….la ce am dat citate..cu mentiunea: n-am sa raspund eu caz ca voi fi si eu citata si recitata si luata la intrebari…..pentru ca nu imi place stilul discriminator al ALINUKAI….
    dar …recomand a la ce citi asa ….o melodie e frumoasa mie imi place imi aduce optimismul…si imi place…poate o sa placa si la cititorii dvs.
    Astept ok-ul in reply….de la dvs pentru ….postari la profilul meu de facebook (sunt deja doua) si hi5 si transmitere prin mail la prietenii mei …a articolelor care le postati pe blogul dvs….mie imi place ceea ce abordati si maniera dvs de abordare si cred ca ar fi bine daca si alti oameni ar avea acces la ele ….nu ma supara faptul ca vor putea veni si ei si sa vada ce comentarii am dat eu….de fapt …o sa ii incurajez sa lase si ei opiniile lor, parerile lor…..
    Melodia e: RED BLONDE – BLL
    sper sa va placa desi cred ca …..cuiva s-ar putea sa….nu se simta prea bine!
    faptul ca sunt femeie nu inseamna ca musai sustine pe femeie doar pentru ca domnul e barbat….mie chiar mi-a placut modul de raspuns “Eu nu ma numesc, ci am momente diferite de viata, nu sunt toate perfect fericite si nici toate nefericite, deci nu pot spune daca sunt fericit sau nu, sunt amandoua, cu oscilatii. Faptul ca ma plimb si fac tot ce vreau, nu ma obliga sa fiu mereu fericit, fara sa am si momente umane cand sunt satul de tot.

    Si, privind de la distanta, motivele principale pentru care oamenii traiesc raman aceleasi enumerate de mine, mai sunt si altele, dar astea sunt foarte des intalanite.

    Cat despre intrebarile tale adresate mie in comentariul principal, tu iti poti raspunde mai bine decat mine si atat timp cat esti multumita de raspuns, parerile altora (inclusiv ale mele) sunt absolut irelevante.”
    Imi cer scuze…sunt noua pe aici…si chiar imi plac articolele dvs….
    se permit reply si la comentarii daca vor fi la ale mele pe viitor sincer nu ma supar…doar ca…eu de ex. aleg considerand ca e mai bine sa nu raspund caz de atacuri foarte dure . (ca daca primesc ok-ul dvs. vor avea acces la ce ideile, parerile mele si cunostinte ale mele)..va recomand….o melodie spre ascultare…e noua si mie imi place…sper sa incante si pe cititorii dvs….RED BLOND – BLL.
    Astept reply-ul dvs. cum il am pun si pe hi 5 si trimit fain cu recomandare din partea mea la cunostintele mele prin mail

    Reply
    • Multumesc de reply-ul promt
     sa-mi spuneti daca e ok
     am facut legatura pe facebook as vrea sa stiu daca e ok pe hi 5 si ok daca trimit cu recomandare pe mail….
     I JUST LOVE ARTICOLELE DVS. Cred ca ar trebui sa le citeasca si cunostintele mele. O sa incurajez sa scrie si ei….(daca vor)

 3. Ok…
  1-Ai spus, citez : “Cat despre intrebarile tale adresate mie in comentariul principal, tu iti poti raspunde mai bine decat mine si atat timp cat esti multumita de raspuns, parerile altora (inclusiv ale mele) sunt absolut irelevante” pentru ca nu ai replica si acum nu stii pe unde sa scoti camasa si treci astfel de partea indiferentei. Din cate imi amintesc eu, cand ti-am citit cartea la rubrica “defecte” indiferenta nu era trecuta pe lista. Aceasta ma face sa cred ca nu ai repica la 90% din commentul meu si poate exista oameni care se intreaba aceleasi lucruri ca si mine si tu care ai o carte plina de sfaturi nu poti sfatui acestor oameni cu indiferenta. Sau da?!… In tot cazul, eu cred ca TU esti cel ce stie cel mai bine raspunsurile la intrebarile mele din texul anterior si nu eu care, daca cunosteam raspunsul la intrebari logic, nu te mai chestionam.
  2-Ai spus, citez : “Eu nu ma numesc, ci am momente diferite de viata, nu sunt toate perfect fericite si nici toate nefericite, deci nu pot spune daca sunt fericit sau nu, sunt amandoua, cu oscilatii”. De aici sa inteleg ca tu nu esti un zombie ci doar noi, restul, turma, adunatura de “morti pe doua picioare”. Tu esti cel ce se deosebeste de altii si nu se numeste zombie cu toate ca esti plin de motivatii care motivatii sunt “antitodul pentru mortii in viata”… Dupa parerea ta, nu esti un zombie, adica un om ca toti ceilalti, ca si mine asa cum tot tu ai spus ca esti. Daca erai om cu adevarat, faceai parte din turma, din zombies… Aaa Nu?!… Atunci esti Zeus asa cum am zis eu iar tu ai negat atunci, cu toate ca acum recunosti ca tu esti unicat prin texttul de la “2 “iar unicat este numai Zeus!… Prin urmare, tu “nu te numesti nicicum” caci numai tu poti avea “momente diferite de viata” fara sa fi un zombie… noi restul suntem mortaciuni, ambulante si nu avem voie sa avem momente diferite de viata.
  Esti satul de tot cate-odata? De ce spui asta? Nu se prea observa caci tu faci mereu aceleasi lucruri de care “esti satul” uneori : esti liber ca pasarea cerului, nu ai obligatii, faci ce vrei si cat vrei fara sa te bata nimeni la cap, plimbat prin lumea larga, ai de unde alege orice femeie iti doreste inima… Ar trebui sa te simti in culmea extazului. Si totusi, spui ca uneori… … … Asculta, ti s-a urat cu binele sau cum?!
  PS Multumesc pentru ca m-ai lamurit… Intr-adevar, un lucru ai spus foarte adevarat de care, eu personal, nu ma indoiesc sa fie fals : Atunci cand ai spus ca mai trebuie sa cresti…

  Reply
 4. Mi-a placut articolul dvs. Acesta este cel de-al doilea articol care pe luna asta mai 2013 va fi pe wall la profilul meu de facebook. Sper ca e ok daca de pe facebook fac trimitere la articolele care imi plac. Am decis ca in luniile mai, iunie si august anual sa pun cate doua articole ale dvs. Imi place mult modul in care prezentati lucurile si cred ca ar fi frumos daca ar citi cat mai multa lume. Ma bucur ca am dat peste blogul dvs. Intre cele doua articole ale dvs, pe luna asta am decis sa pun o melodie…e foarte frumoasa si v-o recomand….mie imi place. Sa imi spuneti daca e ok ca trimit legaturi la articole dvs. pe facebook ca astept reply-ul dvs. si daca e ok atunci…..o sa dau si pe hi5, cele doua site-uri de socializare pe care le folosesc cel mai des. Foarte mult imi plac articolele dvs. sigur vor avea like-ul meu si sper sa starnesc curiozitatea si altora care vor fi curiosi sa citeasca fiind o legatura facuta la mine pe facebook si daca sunteti ok o sa fac legatura si pe hi5 la profilele mele. Cu incantare pentru modul in care stiti sa prezentati in articolele…imi place ca folositi si intrebarile. Sunt de acord cu…va citez: “Toate persoanele întelepte din istorie mi-au tot borfăit capul cu citatele lor grandioase, dar sunt ferm convins că nimeni, dar NIMENI din toate creaturile humanoide pe care noi le ridicăm la rang de întelepti, nu a fost vreodată cu adevărat îndrăgostit si apoi a avut curajul să ne zică nouă că viata e frumoasă odată ce au pierdut persoana iubită.” si cu: “Ajung astfel inevitabil să mă întreb: ce dracu caut eu aici? Dragostea asta este ca fata morgana, mereu pare aproape dar e la naiba de departe, si chiar si atunci când (dacă) ajungi la ea, te lovesti de alt mit: “si au trăit fericiti până la adânci bătrâneti.” Nu este adevărat, e praf în ochi. Unul din cei doi va muri primul, lăsând cealaltă jumatate aici, singură, în suferintă cumplită si neputincioasă. Conexiunea între ei există în continuare, sub altă formă, dar la cel folos, că noi suntem încă la nivelul limitat în care percepem moartea ca o despărtire totală.” E o melodie care am decis eu sa o plasez intre cele doua articole si care mie imi place si v-o recomand cu drag sper sa va placa…e o voce basarabeana: Ian Raiburg – Dulce-i viata! Eu ascult pe internet! E frumoasa melodia si sper sa va placa…

  Reply
  • Laura, multumesc frumos pentru comentariile ample si nu pot decat sa ma bucur daca ti-a facut placere acest articol, impreuna cu altele pe care le-ai citit. Bineinteles ca le poti pune pe facebook, hi5 si absolut orice alt site de socializare doresti. Ba chiar incurajez lucrul asta foarte mult. Intr-un fel ma ajuta si pe mine si imi da motivatie sa mai scriu. In ultima perioada a fost tacere aici si nici eu nu am mai adaugat materiale, dar asta e doar ceva temporar si mereu ma bucur cand scrierile de aici ajung mai departe, este o motivatie puternica pentru mine.

   Si le poti pune la tine pe facebook oricand, nu neaparat doar in anumite luni pe an, din punctul meu de vedere nu exista nicio restrictie sau limitare 🙂

   Mi-ai dat acum impuls sa ma apuc iar de treaba si voi continua sa imbunatatesc continutul si formatul acestui site.

   Reply
   • ok…..in cateva secunde hi 5…si trimit pe mail
    anual…o sa dau…dupa ce citesc (o sa aleg pe temele astea trei cate doua) si facebook, hi5+mailuri odata pe luniile: mai, iunie si august anual (daca prea mult – lumea poate respinge)….o sa incurajez sa exprime si ei opinii , le zic de faptul ca vor primi reply. multam de aprobare. primit!

    Reply
    • Ca sa facilitez un pic situatia, am adaugat acum 3 butoane care apar sub fiecare articol: Like (facebook) | Tweeter | Share (direct pe facebook). Nu am momentan nimic pentru HI5, dar poti copia manual linkul si pune direct acolo. E mult mai util sa citeasca oamenii articolele direct pe site aici, pentru ca pot lasa comentarii care sa ajute si pe altii.

    • azi am dat si cu SHARE! Lunar o sa dau la cate un articol, doua dupa ce le citesc!

 5. Sunt deacord ca este bine sa faci tot ce vrei, cand vrei, cum vrei, unde vrei dar ……. cand nu ai pe cineva alaturi, o motivatie/”muza”, viata mai este la fel de placuta!!? Chiar daca la sfarsit trebuie sa ramanem singuri o perioada, fara “motivatie”, viata este mai motivanta in cel putin doi 🙂 Daca nu incerci nu stii ce ai pierdut sau ce ai castigat si poate intr-o alta viata motivatia va fi alta sau aceeasi. Asta ramane de vazut…

  Reply
  • Da, viata este la fel de placuta atunci “cand nu ai pe cineva alaturi, o motivatie/”muza””. Sau poate fi foarte neplacuta. Pentru ca asta e la alegerea fiecaruia. Doar n-am sa-mi irosesc viata si sa-mi aman placerea de a trai cum imi place, doar in asteptarea ca poate candva voi gasi cu cine sa impart toate astea. Nu, fac tot ce pot acum, cu ideea ca ar fi frumos sa fie si in doi, dar daca nu e, nu imi afecteaza starea de spirit, pentru ca ALEG sa nu ma afecteze si sa nu fiu dependent de un anume eveniment ca sa ma pot bucura. Normal ca se “incearca”, doar ca sunt momente cand parca nu merita nimic fara, dar apoi trece si se observa ca se poate si totul cu sau fara, la libere alegere.

   Reply
   • Nu a spus nimeni ca trebuie sa astepti sa vina acea persoana sau sa o cauti (cea mai mare prostie), ci sa te bucuri de viata cum stii mai bine si daca apare el/ea atunci va traiti pasiunile impreuna. Cum spui si tu, viata este frumoasa si trebuie traita la maxim, fara regrete mai tarziu.

    Reply

comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × one =